Walk in closet

Walk in closet metallic

walk in closet

Här kommer lite mer inspiraton till en walk in closet- nu med metallic känsla. De här snygga bilderna kommer från Leva och bo- visst är det en helt underbar vind med walk in closet?

walk in closet

 

Bygg egen walk in closet:

– Fundera först hur du vill att din walk in closet ska se ut! Vill du ha en snygg lyxig walk in closet med metallic känsla som den på bilden eller kanske en walk in closet helt i vitt och silver kanske? Se inspirations bilder på nätet på olika walk in closets för att se vad du gillar.

– Vad har du för möjligheter för din walk in closet: hur ser väggar och golv ut? Om du har mörka golv kanske du vill ha en i övrigt ljus inredning i walk in closeten.
– Om du ska bygga upp en ny vägg i din walk in closet: planera nog för inredningen först och mät upp hur mycket plats den kommer att ta innan väggen kommer på plats.
– Sätt in mobila hängare och hyllplan i walk in closeten som går att flytta runt efter behov.
– Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg i walk in closeten så kan du pröva en annan variant först, till exempel en hög skärm.
– Spotlights blir supersnyggt i en walk in closet- Prisvärd garderobsinredning hittar du på de vanliga byggvaruhusen.hts ger ett vackert och flexibelt sken.
– Utnyttja höjden och skaffa en hög stege – gärna förankrad i taket – för att komma åt den högsta förvaringen.
– Har du rum för ett bord i mitten så blir det väldigt snyggt att ställa väskor och smycken där.
– En stoppad bänk och kristallkrona ger lyxkänsla och en snygg inramning till dina kläder:)

Walk in closet med metallic känsla

Metallic på tapeter blir otroligt snyggt- se bara på den här snygga walk in closeten! Inreder du med för mycket metallic finns det risk att du tröttnar men tillsammans med färger som matchar i svaga och dova färger som beigerosa, brunlila osv får du lite mer harmoni i inredningen av walk in closeten.

Jag brukar personligen inte vilja mixa guld med silverdetaljer men det funkar ändå på något sätt i denna walk in closet tycker jag. Att välja mycket silver och sedan lite lite guld är bättre än att ha mycket guld och lite silver eftersom guld känns mer dominerande och känns lite för glänsande tycker jag.

När du inreder med metallic är det viktigt att du inte väljer material som är för glänsande och ser lite billiga ut. En superglänsande silvrig kudde kan se supersnygg ut på en diskret bänk medan den under en prålig guldspegel blir helt fel.

Belysning, gärna spotligths, blir jättesnyggt tillsammans med metallic i en walk in closet. Det blir en lyxig känsla och du kan belysa din snyggaste inredning.

Läs mer om walk in closet:

Walk in closet Vind, Rosa Walk in closet, Förvaring till walk in closet

Svart walk in closet,

Hoppas du fick lite inspiration till att inreda walk in closet i metallic!

2 tankar kring ”Walk in closet

  1. Pingback: Walk in closets | Inredningsbloggar.org

  2. Pingback: Walk in closet | Inspiration Inredning Färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *