Walk in closet

Walk in closets!

Här kommer lite inspiration till walk in closets igen! Den här walk in closeten är enkel, stilren och smart med gröna detaljer. Det enda negativa med att ha så många öppna hyllor som på bilden är ju att det lätt blir dammigt..

walk in closet

 

walk in closetwalk in closetwalk in closet

Tips till din walk in closet:

-Fundera först hur du vill att din walk in closet ska se ut: Vill du ha en stilrent inredd walk in closet eller en färgglad? Se inspirations bilder på nätet på olika walk in closets för att se vad du gillar. Hur är ditt hem inrett i övrigt. Det är alltid bra om det finns en röd tråd i inredningen, men med variation. Har du exempelvis lantlig inredning i resten av huset kan det passa bra med en klassisk vit walk in closet. Det blir däremot kanske lite konstigt med en supermodern walk in closet. Men det viktigaste är ju förstås att Du blir nöjd.

– Vad har du för möjligheter för din walk in closet: hur ser väggar och golv ut? Om du har mörka golv kanske du vill ha en i övrigt ljus inredning i walk in closeten.
– Om du ska bygga upp en ny vägg i din walk in closet: planera noga först och mät upp hur mycket plats den kommer att ta innan väggen kommer på plats.
– Sätt in mobila hängare och hyllplan i walk in closeten som går att flytta runt.
– Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg i walk in closeten så kan du pröva en annan variant först, till exempel en hög skärmvägg.
– Spotlights blir väldigt snyggt i en klädkammare/ walk in closet- Prisvärd garderobsinredning hittar du på de vanliga byggvaruhusen.hts ger ett vackert och flexibelt sken.Har du inga fönster i rummet bör du kanske satsa lite extra på bra belysning.
– Utnyttja höjden och skaffa en hög stege  för att komma åt den högsta förvaringen.
– Har du rum för ett bord i mitten så blir det väldigt snyggt att ställa väskor och smycken där.

Kolla in den här fantastiska walk in closeten med glamour!
Lycka till med din walk in closet.

2 tankar kring ”Walk in closet

  1. Pingback: Inspiration Jul | Inspiration Inredning Färger

  2. Pingback: walk in closet, inredning, klädkammare | Walk in closet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *