Skrivbord till hemmakontoret

Svart skrivbord hemma?

Jag såg de här snygga skrivborden som just kommit in på Inreda- Inredningsbutiken med utvald inredning, visst är de snygga! Jag gillar speciellt det svarta skrivbordet, men svart är inte helt lätt att inreda med..nedan lite tips till hur du inreder med svart hemma!

 

Inspiration Svart hemma!

Svart kan bli mycket snyggt att inreda med hemma. Det har länge varit inne att inreda med en bas med svart vita detaljer i både inredning och mode. När vi använder svart i inredningen är det viktigt att beakta nyansen och materialet av inredningen- om det är vägg, textilier osv.

 

Påverkan av Svart hemma

Svart är en dominant färg som i västvärlden förknippas med olycka, död, sjukdom, hat och sorg. Men svart anses också klassisk och trendig. Svart färg förknippas med djup, mystik, negativitet, djup sorg, hat, självständighet, magi, men den förknippas även med styrka, stabilitet och till och med beskydd. Små mängder av den svarta färgen stimulerar introspektionen, men kan i stora mängder framkalla depression. Den svarta färgen bör därför användas med försiktighet om du är känslig.

Mörka färger 2013

2013 kommer det mycket inredning i blåsvart och grått, vilket känns lite lättare att inreda med än svart och kan vara ett bra alternativ om du är rädd att det blir för dramatiskt och mörkt att inreda med kolsvart.

Få inspiration till att inreda med svart hemma, Grå inredning 2013

Hoppas du fick lite inspiration till hur du inreder med svart hemma!

 

1 tanke kring ”Skrivbord till hemmakontoret

  1. Pingback: Svart hemmakontor? | Inredningsbloggar.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *