Walk in closet

Walk in closet

walk in closet svart

Här kommer lite inspiration till inredning för walk in closets! Jag har valt ut fyra lyxiga walk in closets i vitt och svart. Har du turen att ha plats för en alldeles egen walk in closet får du här lite tips till vad du ska tänka på:

walk in closet

Inredning för din egen walk in closet:

– Se gärna till att hyllorna i din walk in closet  är mobila och går att flytta runt efter behov. Just nu kanske du har mycket korta klänningar, om några år kanske du föredra byxor till exempel.

– Ha gärna en plats för väskor och andra snygga saker som du vill ha framme: scarfes, smycken, vackra askar osv. Om möjligt så kan du färgkoordinera din walk in closet och låta de kläder och skor som matchar hänga framme.

– Om du ska bygga upp en ny vägg: tänk ut all inredning först och mät upp hur mycket plats den kommer att ta innan väggen kommer på plats.Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg, pröva en annan variant först, till exempel en hög skärm.

– Dra elen i den nya väggen, både snyggare och enklare.

– Är du praktisk av dig kanske en utfällbar strykbräda kan vara passande i garderoben? Himla praktiskt.

– Belysning är viktigt: Spotlights ger ett vackert och flexibelt sken. Har du ett stort rum för din walk in closet så kanske du kan ha en kristallkrona och kanske ett bord i mitten med spegelglas som Paris Hilton har i sin.

– Utnyttja höjden och skaffa en hög stege i trä – gärna förankrad i taket – för att komma åt den högsta förvaringen.

– Prisvärd garderobsinredning hittar du på de vanliga byggvaruhusen.

– Om utrymmet är litet så bör du vara försiktig med för mörka färger men sätt gärna in en stor spegel!

Färger till din walk in closet:

Här har du fått se flera vackra walk in closets. Så- svart, vit eller färger? Personligen skulle jag vilja ha en walk in closet i  mycket vitt och lite silverdetaljer på lampa och spegel. De snygga mörka detaljerna nedan gillar jag också. Den första svarta walk in closeten var snygg men var försiktig om du inreder i svart om du inte har mycket fönster och belysning.

walk in closet

walk in closet

Mer walk in closets:

Underbar walk in closet, Inspiration Walk in closet

Hoppas du fick lite inspiration till din walk in closet!

1 tanke kring ”Walk in closet

  1. Pingback: Walk in closet: Rosa färger | Inspiration Inredning Färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *