Inredning sovrum

Inredning sovrum

Här kommer inspiration till inredning av sovrummet! Nu när det är mörkt och tråkigt ute kan det vara extra viktigt att göra inredningen inne så mysig som det bara går. Nedan inspiration från några snyggt inredda sovrum!

 

 

Inredning sovrum tips:

-Börja gärna med en ordentlig vårstädning av ditt sovrum. Rensa tex garderoben från kläder du inte använt på länge, då kommer du säkert att hitta plagg du letat efter dessutom! Efter en resning av onödiga prylar som endast skapar tråkig energi i rummet kan du se rummets möjligheter och börja inreda.

– Inred gärna med en diskret bas så du lätt kan byta ut gardiner, kuddar och liknande.

– Vilken färg vill du ha i rummet och vilka färger passar till dina basfärger och möbler? Se inspirationsbilder på internet! Om du har mörka golv så kankse vita möbler kan vara bra för att ljusa upp. Vill du istället ha mörka möbler så ska du kanske försöka använda lite ljusare textilier så det inte blir för mörkt i sovrummet.

– Belysning är viktig för myskänslan i sovrummet. På kvällen vill du gärna ha lite dovare belysning så du kommer i rätt stämning. Gillar du att läsa kanske du ska satsa på en bra läslampa. Välj bort lampor med vitt, kallt sken och inred istället med mörkare lampskärmar i sovrummet, gärna i sammet som skapar lyxkänsla och mys.

Här kan du läsa om inspiration och inredning vardagsrummet!

Möbler för sovrummets inredning

På inreda.org hittar du inredningen till ditt sovrum!

Sovrumsinspiration hittar du på Karros Drömhem- bästa tipsen för att inreda sovrummet.

Här hittar du mer inspiration för att inreda sovrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *