Inredning

Inredning online

Här har jag satt ihop några av mina inredningsfavoriter bland bokhyllor och skåp på Inreda.org. Jag älskar speciellt den svarta bokhyllan från danska inredningsföretaget från Oliver Furniture!

 

 

 

Inredning till vardagsrummet:

1. Börja med att fråga dig vad rummet ska avändas till? Är det till att mest till att umgås med vänner så bör du inreda med många sittplatser och kanske stora mysiga sittkuddar på golvet. Blir det många filmkvällar hemma så kanske du vill ha en stor skön soffa med kuddar o filtar att kura ihop sig under.

2. Vilka förutsättningar för inredningen finns i rummet: Hur faller ljuset? Vilka färger, träslag passar i det här rummet? Hur ser golv/väggar ut? Behöver du måla om? Vad får du plats med i rummet? Ibland blir en enkel sak som att måla om väggarna eller byta gardiner det lyft som rummet behöver.

3. Möblera. Har du ett stort vardagsrum hemma så kan du möblera i “öar” med soffan mitt i rummet som skapar en luftigare känsla. Behöver du ett stort soffbord eller passar det bättre med ett satsbord som du kan variera efter tillfälle? Placera ut den största möbeln först så blir det lättare att inreda utifrån den.

4. Det viktigaste i inredningen: Belysning! I ett vardagsrum bör du gärna ha 5-10 ljuskällor: Allmänbelysning, stämningsbelysning och läsbelysning. Placera ut lamporna i olika höjder och använd dimmers.Färgade skärmar ger ett mysigt ljus!

5. Till sist lägger du till kuddar och andra smådetaljer för att skapa en mysig och personlig känsla hemma. Omge dig med saker du tycker om och lägg gärna in lite personliga detaljer som foton osv.

Nedan ett vardagsrum i dova färger och stilrent på ena sidan men med en lite galen och glad tapet på andra, vad tycker ni om det?, inte helt fel tycker jag, gillar färgerna!

inredning online

Från: homeklondike com

Läs fler inredningstips här:

Bästa heminredningstipsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *