Inredning inspiration

Inspiration inredning vardagsrum

Här kommer inspiration till inredning vardagsrum i vårens trender: raka linjer, personlig inredning, varma ljusa färger och med insiration från naturen!

inredning vardagsrum

I vårens inredning ser vi mycket från Natur, spännande material och klassisk svensk trären design. Se gärna dansk inredning som en bas och lägg till lite mer lyxig och modern känsla, samt färger så har du stilen!

Skapa den trendiga inredningen i ditt vardagsrum:

1. Börja med en rejäl vårstädning och ta bort allt som inte passar in och känns onödigt i rummet . Då ser också bättre rummets möjligheter och vilka träslag, material och färger som passar in i övriga inredningen.

2. Välj gärna en inspirationsbild  att utgå ifrån vad gäller färger, stil och/eller material. Bestäm dig för en stil eller om du vill mixa inredningsstilar. Väljer du att mixa inredningsstilar är det viktigt att inredningen hålls ihop av färgerna.

3. Välj gärna ETT träslag (eller åtminstone liknande) i inredningen eftersom det annars kan bli ett lite splittrat intryck om du blandar för mycket. Bestäm vilken bas inredning du ska ha i rummet och fundera över vilket träslag och färger som passar ihop med denna inredning.

4. Välj färger som du gillar i inredningen och försök att hålla dig borta från alltför mycket mörka färger i samma rum eftersom det kan bli lite för dystert i inredningen. I rum där du inte vistas varje dag kan du till exempel välja lite festligare och starkare färger medan du i sovrumsinredningen oftast mår bättre av lite lugnare färger.

5. Välj en färgskala du gillar och tänk på att köpa basmöblerna först eftersom dessa är viktigast att de passar ihop. Det är lätt sedan att mixa och ändra bland inredningsacessoarerna.

Mer inredning vardagsrum

Projekt inredning vardagsrum med mörk soffa!

Läs på inredningsbloggen   hur du kan inreda ditt sovrum i aprikost!

Hoppas du fick lite inspiration till inredning av vardagsrummet!

1 tanke kring ”Inredning inspiration

  1. Pingback: Ny bostad! | Inredningsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *