Tips inreda hemma

Tips inred hemma

Jag satt och kollade runt lite på Hemnet och fastnade för den här snygga villavåningen på Lidingö med stram inredning i beige, brunt och lyxiga inredningsdetaljer, Klippuddsstigen 4. Nedan tips till hur du inreder i samma lyxiga inredningsstil!

 

Jag gillar verkligen vitputsade villor med mörka detaljer, se bara den här snygga designen av huset med den härliga altanen!

Sovrummet känns modernt och i tiden med de beige-grå dova nyanserna som verkligen ger en mysig känsla i sovrummet. Vardagsrummet går i samma färgskala men i en ljusare utformning med ljusa gardiner och ett härligt luftigt tak med struktur.

sovrum

 

Även köket går i beigebruna nyanser med en snygg tempel-tavla. Badrummet är lyxigt men badkaret känns lite hårt, där får man akta sig så man inte snubblar och slår i huvudet, kan jag inte låta bli att tänka..

 

Inreda hemma lyxigt:

1. Börja med att rensa bland din inredning så att du lättare kan se vilka färger som passar och vilka färger och detaljer du ska ta bort.

2. Välj gärna en inspirationsbild  att utgå ifrån vad gäller färger, inredningsstil och möbler. Tänk efter vilken känsla du är ute efter i din inredning och hur du kan föra över den känslan till ditt rum. Välj gärna en inspirationsbild med den känsla och material du vill ha och en inspirationsbild med den typ av möbler du gillar.

3. Den lyxiga inredningsstilen passar bra med möbler i vit, grå, mörkbrun och svart färgskala. Undvik trämöbler i furu, antika möbler och slitna möbler.

4. Välj dova färger i inredningen och undvik att blanda för många färger. Håll dig gärna till en basfärg i grått eller beige och blanda in några kontrastfärger som ger liv till inredningen.

5. Speglar passar bra in i den lyxiga inredningen för att ge lite liv, rymd och en lyxig glansig känsla från spegelglaset. Använd gärna spegeln till att framhäva den del av inredningen du gillar bäst. Det blir väldigt fint när ljus och lampor återspeglas i spegelar.

Få mer inredningsinspiration från denna mysiga lägenhet i stockholm med klassisk inredningsstil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *