Sovrum Snedtak

Inreda Sovrum Snedtak

Har du turen att ha ett romantiskt sovrum med snedtak så kommer här lite tips på hur du bäst kan inreda sovrummet!

sovrum snedtak

Tips Sovrum

Ett sovrum med snedtak kan vara lite trixigt att inreda eftersom man saknar bra väggar att ställa möblerna mot. Det behöver inte vara ett problem eftersom det faktiskt inte ska vara så mkt möbler i ett sovrum. En säng, sängbord med lampa och kanske en byrå är tillräckligt. Det bör vara sparsmakat och enkelt inrett för en harmonisk känsla och bra feng shui. Däremot så är förvaring viktig eftersom du inte vill ha sakerna utspridda i rummet som skapar kaos.

Förvaring Snedtak:

Ett bra sätt att skapa förvaring för sovrum med snedtak är att ordna inbyggd förvaring- då måste du vara lite händig eller anlita en snickare så det blir snyggt.

För att undvika den där fula klädhögen på stolen där kläder som man använt en dag men som inte hunnit bli smutsiga finns en jättebra lösning: en sådan där hängare som man hänger ovanför dörren- då kan man hänga kläderna där istället. Blir lite snyggare än en herrbetjänt.

Har du bara en liten vägg där du har plats för en möbel är det snyggt med en byrå med en spegel ovanför och en snygg lampa.

Mys i sovrummet

Myskänsla i sovrummet fixar du med kuddar, överkast och kanske gardiner, beroende på hur fönstret ser ut. Ha många kuddar och gärna en snygg filt eller fuskpäls vid fotänden.

Belysningen är viktig

Ha gärna mindre ljuskällor i dova färger- undvik kritvita lampor som ger kallt ljus. Levande ljus är ett måste!

Möbler till sovrummet

Att hitta möbler är inte alltid lätt men på nätet finns ett stort urval. Har du bestämt dig för inredningsstil är det bara att hitta en inredningsaffär med denna stil och shoppa loss (inom rimliga gränser:) På Inreda.org som är en samlingssida för inredning på nätet  hittar du speciellt utvalda möbler i klassik, new england, orientalisk och rustik stil.

Fler tips till sovrummet

Möbler till sovrummet hittar du på Inreda. Mer inspiration till sovrummet hittar du här. Kuddar från Inredningsbloggar, Walk in closet

Hoppas du fick lite inspiration till ditt sovrum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *