Inredning till sovrummet

Sovrumsinredning

Nu har ny inredning till sovrummet kommit till Inredningsbutiken Inreda.org, -utvald inredning på nätet.

sovrumsinredning

 

 

Inspiration inredning sovrum

-Börja gärna med en ordentlig vårstädning av ditt sovrum och behåll endast det i sovrummet som passar in med inredningen du vill ha här.

– Inred gärna med en diskret bas så du lätt kan byta ut gardiner, kuddar och liknande. Nu på våren vill du kanske ha lite lättare och ljusare färger på inredningen. Kanske vill du köpa ett nytt snyggt överkast till sovrummet?

– Vilken färg vill du ha i rummet och vilka färger passar till din övriga inredning? Se inspirationsbilder på internet! Känn efter vilka färger i inredningen som får dig att må bra och trivas.

– Belysning är viktig för myskänslan i sovrummet. På kvällen vill du gärna ha lite dovare belysning så du kommer i rätt stämning. Gillar du att läsa kanske du ska satsa på en bra läslampa? Välj bort lampor med vitt, kallt sken och inred istället med mörkare lampskärmar i sovrummet, gärna i sammet som skapar lyxkänsla.

Sängen i fokus i sovrumsinredningen

Vilken stil har du på inredningen i sovrummet? Har du en modern och avskalad stil kanske ett murrigt överkast inte passar. Då kanske det blir fint bara med ett vikt överkast vid fotänden i någon diskret färg och lägga kuddarna som på bilden.

Vill du skapa en mysig känsla i sovrummet passar däremot ett mysigt överkast i sammet eller siden bra. Du kan välja att lägga det vid fotänden och låta det hänga nedan en liten bit, eller låta det ligga över hela sängen och kanske vika lakanen över överkastet som på bilden till vänster nedan. Har du en sängkappa på sängen behöver överkastet med fördel inte gå ner till golvet.

 

Här hittar du sovrumsinredningen och vårens nyheter i inredningen.

1 tanke kring ”Inredning till sovrummet

  1. Pingback: Inreda sovrum | Inredningsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *