Inreda badrum

I

nreda badrummet!

Nu till våren börjar många planera för vårens stora inredningsprojekt hemma och kanske är det dags att ge badrummet ett lyft? Här på inredningsbloggen får du bästa tipsen!

badrum

Källa: Hemnet

Här kommer lite tips till inredning och renovering av ditt badrum. Jag har själv renoverat både kök och badrum i samband med stambyte och här kommer några av mina bästa tips från detta:

Tips badrumsrenovering

Vid en badrumsrenovering är det viktigt att tänka till lite extra i planeringen:

  • Inför en renovering bör du fråga dig i vilket skick stammarna är i och om ett stambyte är nödvändigt? Olika sorters rör håller olika länge, information om detta hittar du lätt på nätet.
  • Om en ordentlig badrumsrenovering krävs är det viktigt att du tänker efter vad du vill ha för badrum långt i förväg. Se efter inspiration på nätet och läs andras tips på nätet!
  • Undvik starka trender och färger när du väljer kakel och klinker till ditt badrum. Tänk på att det ska hålla i många år och vid en försäljning så bör inredningen i badrummet tilltala så många som möjligt. Färger lägger du lätt till på accessoarer som handdukar och annat.
  • När du beställer möbler till badrummet ska du tänka på att vissa möbler och inredning har lång leveranstid så var ute i god tid.
  • Sätt en budget och försök hålla den! Var ekonomisk men unna dig samtidigt möbler av bra kvalitet som håller länge.
  • Se till att du har en tydlig offert från hantverkarna och att ni är överens om hur lång tid det ska ta. Anlita ett seriöst företag som kan uppvisa referenser.
  • Ljusättningen är viktig! Ett kakel kan se helt annorlunda ut beroende på vilken belysning du har. En kristallkrona kan tex ge vanliga vita kakelplattor ett snyggt mönster!

Lycka till med din badrumsrenovering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *