Tips till vardagsrummet

Tips inreda vardagsrummet

Här kommer inspiration till att inreda vardagsrummet:

inreda vardagsrum

Se snygga sovrummet ovan i vitt, vitt och trä. Här är man kanske inte riktigt färdig med inredningen- saknas färg för min personliga smak, eller vad tycker du?

Inreda vardagsrummet 2013

Vårens inredning har inspiration från Natur, med spännande material och klassisk svensk trären design. Se gärna dansk inredning som en bas och lägg till lite mer lyxig och modern känsla, samt härliga färger så har du stilen!

Gör så här:

1. Börja med att rensa bland din inredning för att få en avskalad bas att inreda med.

2. Välj gärna en inspirationsbild  att utgå ifrån vad gäller färger, stil och/eller material. Tänk efter vilken känsla du är ute efter i din inredning och hur du kan föra över den känslan till ditt rum. Se inspiration på nätet och i affärer eller var du nu får inspiration från.

3. Möblera. Har du ett stort vardagsrum hemma så kan du möblera i “öar” med soffan mitt i rummet, det skapar en luftigare känsla. Behöver du ett stort soffbord eller passar det bättre med ett satsbord som du kan variera efter tillfälle? Börja med största möbeln först!

4. Det viktigaste i inredningen: Belysning! I ett vardagsrum bör du gärna ha 5-10 ljuskällor: Allmänbelysning, stämningsbelysning och läsbelysning. Placera ut lamporna i olika höjder och använd dimmers.Färgade skärmar ger ett mysigt ljus!

5. Till sist lägger du till kuddar och andra smådetaljer för att skapa en mysig och personlig känsla hemma. Omge dig med saker du tycker om.

Inredningen hittar du på Inreda.org- utvald inredning på nätet!

Inredningstipsen till sovrummet!

Se mer inspiration till att inreda vardagsrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *