Inspiration natur

Inspiration hem i naturliga färger..

Det här vackra hemmet med inredning med inspiration från naturen finns till salu via hemnet, teknologgatan 7. Ägarna till det vackra hemmet har verkligen inspirerats av härliga gröna naturfärger vilket är genomgående i hela lägenhetens inredning.

inspiration hem

 

Inreda med inspiration från natur

Att inreda hemma så att man får en känsla av natur hemma är de på företaget Ute och inne väldigt duktiga på, här har jag skrivit lite mer om deras inredning. Hur gör du då för att få lite mer natur i inredningen hemma hos dig?

1. Börja med att rensa bland din inredning i vardagsrummet så du bara har kvar de möbler och inredningsacessoarer som du gillar mest. Då ser också bättre rummets möjligheter och vilka träslag och färger som du kan ta in.

2. Välj gärna en inspirationsbild att utgå ifrån vad gäller färger, stil och/eller material. Tänk efter vilken känsla du är ute efter i din inredning och hur du kan föra över den känslan till ditt rum. Försök gärna att hålla dig till en stil i inredningen om du är osäker. Vill du mixa olika inredningstilar kan du efterhand byta ut eller lägga till inredningsdetaljer.

3. Välj gärna ett träslag när du inreder hemma eftersom det annars kan bli ett lite splittrat intryck om du blandar för mycket mellan till exempel ek och mahogny. Att blanda ljust trä med ett annat ljus trä går jättebra. Bestäm vilken bas inredning du ska ha i rummet och fundera över vilket träslag och färger som passar ihop med detta.

4. Välj färger som du gillar i inredningen och försök att hålla dig borta från alltför mycket mörka färger i samma rum. Försök gärna skapa olika små rum i de olika rummen hemma för olika tillfällen: I matrummet kan du till exempel välja lite festligare färger medan du i sovrummet troligen mår bättre av lite lugnare färger.

Läs mer om inredning med inspiration natur:

från inredningsbloggar, inredning inspiration 2013, Inspiration vardagsrum

Hoppas du fick inspiration av det vackra hemmet med inredning i naturliga toner!

 

1 tanke kring ”Inspiration natur

  1. Pingback: Vardagsrum inspiration | Inspiration hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *